lauantai 9. toukokuuta 2009

Rakennusvirasto on iskenyt Rastilan komeaan kuusiaitaan!


Rikollisvirastossa on tehty taas toitä - ja niin kaatuu Rastilan kuusiaita!


Kokonaan sitä ei ole vielä kaadettu, ja ehkä jotain voisi tehdä totaalitihutyön estämiseksi!
Helsingin kaupunki on todella keksinyt merkityksen sanalle ekofasisti: jos puu vähän ikääntyy niin listitään se pois; jos se vähän harmaantuu, niin korjatkoon kuolo saman tien. Ja menköön hyväkuntoiset vierustoverit siinä samassa, kuka niitä kaikkia viitsii erikseen kattella. Tehokkuus on kaiken ydin.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuusiaitaa ei olisi tarvinnut kaataa, se haluttiin kaataa. Kuusiaita haluttiin uusia etuajassa sen takia, jotta rakennusvirastolla olisi toimintaa, jotta rahoitus olisi jatkossakin turvattu.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä toimenpiteet ja vastuut on hajautettu niin laajasti, että ei niistä ilman kaavoittaja-sherbaa ota selkoa =D. Lisätietoa: http://www.hel2.fi/ksv/julkaisut/kaavoituskatsaus/kaavoituskatsaus_2009.pdf, sivu 30. Kun katselee noita(kin) Vuosaaren alueen havainnekuvia, olemassa olevalle ei ole suunnitelmissa sijaa. Taitaa olla vaikeaa tehdä mitään nyt enää, kun prosessi on jo noin pitkällä. Nämä jutut kun lyödään lukkoon vuosia aiemmin. Metsä-, viheralue-, puisto-, luonto- jne. hoidoistakin on suunnitelmia aikatauluineen Helsingin kaupungin nettisivuilla vähän sen mukaan kuka vastaa mistäkin toimenpiteestä. Viimeksi törmäsin luonnonhoitosuunnitelma-esitteeseen 5/2008, jonka mukaan kaadetaan puita rankasti Ruutinkosken suojelualueella =D.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hel.fi/wps/portal/Helsinki/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Helsinki/fi/Uutiset/Uutiset&CACHEPARAM=Rastilan%20kuusiaidan%20uusimistyo%20valmistumassa#Rastilan%20kuusiaidan%20uusimistyo%20valmistumassa