sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Viikintien merkilliset hakkuut 6.3.2009

Viestin Viikintien hakkuista välitti M.-T. K.

* * *


VIIKINTIEN MERKILLISET HAKKUUT 6.3.2009


Puuta kaatuu yhtä sun toista
harvoin ihmiset näkee moista.
Onko tässä järkeä vai mitä sitten lie?
Ei sillä väliä, kyllähän metsäliitto ne tästä vie.Työt aamulla varhain aloittaneiden metsurien vastaus puiden kaatoja koskevaan ihmettelyyn kuului: "Saahan tässä kuntalaisetkin vähän polttopuita."


Helsingin kaupungin rakennusviraston eri yksiköt ovat käyneet samalla puustokaistaleella useaan otteeseen hakkaamassa mm. koivikkoa. Syyt ovat vaihdelleet joka kerta, esteettisyydestä ja puiden vaarallisuudesta juurten aiheuttamaan tuhoon asfalttitielle sekä tietenkin luonnonhoitoon. Kukaan ei tiedä tai ei ainakaan ole tietävinään toisistaan.Kyseinen puustokaistale on hyvin ja kauniisti erottanut kevyen liikenteen väylän vilkkaasti liikennöidystä Viikintiestä. Täysin tarpeettomia hakkuita!

Tarja Silvennoinen

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tätä:

"Uusi tuotantoon keskittyvä kaupungin virasto, Helsingin kaupungin rakentamispalvelu, aloittaa toimintansa vuoden 2009 alussa. Sen päätehtävä on rakentaa ja hoitaa Helsingin puistoja ja katuja, korjata toimitiloja, vuokrata kalustoa ja tehdä mm. pohjatutkimukseen liittyviä mittauksia pääasiassa Helsingin kaupungille...

...Helsingin kaupungin rakentamispalvelun toimitusjohtajana aloittaa diplomi-insinööri Mauri Suuperko. Kaupunginvaltuusto päätti valinnasta 12.11.2008. Suuperkolla on vankka kokemus rakennusalan yritysten johtamisesta, mm. Lujapalvelut Oy:n ja Aaro Kohonen Oy:n toimitusjohtajana sekä Engel Palvelut Oy:n aluejohtajana."

Tutustu esim. Suomen kuudenneksi suurin rakennusalan konserni Luja.